Всі дороги ведуть до Риму

14.06.2024
  Цьогорічні літні канікули учні 7-Б ,7-А та 6-А класів розпочали із подорожі у освітній табір в Італії. (1.06.2024-9.06.2024).
  Дорога пролягла через Будапешт де ми мали можливість дізнатися про історію цього чарівного міста та відвідали Площу Героїв. У Італії вразило все: гори, рослинність, типи будинків і , звичайно, море.
Цілий тиждень учні та їх наставники Оксана Гось та Надія Касянчук провели на базі відпочинку Байя Доміція, що знаходиться на узбережжі Тіренського моря.
 Насичена програма тримала в тонусі не тільки дітей, а й вчителів: вранішні розминки, відпочинок на пляжі, квізи, English speaking club, естафети, квести, аквааеробіка, дискотека, а також захопливі екскурсії до міста Саса Аурунка та півострова Гаета. Це надзвичайно красиве місце на півдні Італії, про такі кажуть: рай на землі. Там справді вражають пальми, море і ... яхти, парусники та однозначно архітектура.
 Такою собі "вишенькою на тортику" була екскурсія в Римі. Колізей, фонтан Треві, Ватикан, Площа Іспанії - ВСІ ці величні місця ще довго оживатимуть в пам'яті наших гімназистів.
  І діти і батьки надзвичайно вражені та задоволені таким неймовірним початком літніх канікул. Бажаємо всім гарно відпочити! Спокійних і мирних літніх канікул.


Інші новини