Зустріч класних наставників

12.06.2024
 12 червня в гімназії відбулася зустріч класних наставників. Здивуєтесь, чому зустріч? Тому що у формі інтерактивного спілкування класні наставники спробували і підвести підсумки зробленого, і спланувати свою подальшу роботу з підопічними, а також свою позакласну роботу в гімназії.
 Перебування наших учнів у гімназії – це не лише навчання! Це комунікація, соціалізація дітей. Це вироблення навиків роботи в колективі і вміння вести цей колектив за собою, вміти його переконати у своїй правоті. Класний наставник тут має теж допомогти.
 Залужний А.П. нам запропонував цікаву форму спілкування, поділивши на групи. Кожна з груп мала своє завдання в оцінюванні роботи. Завдання передавались своїм колегам, які доповнювали і коментували зроблене. Кожна з груп повинна була аргументувати свій доробок. 
 Чесно? Було гаряче і емоційно! Гасила емоції кава і думка про те, що це не просто обговорення якихось планів. За кожним кроком, кожною нашою дією – наші діти. Вони талановиті, ініціативні, охочі до цікавих справ, а отже і ми маємо бути такими. Але повинні іти крок попереду, щоб навчити їх бути цікавими людьми…
  Літо ще попереду, тому попереду нові плани, нові ідеї і … їх реалізація.


Інші новини