В гості до Кракова

09.06.2024
 Цікаво та драйвово розпочали свої літні канікули гімназисти 8-Б, 9-Б та 10-В класів. На початку червня разом із класними наставниками Саганською О.Р., Заверухою Н.В. та Салиш Х.З. учні здійснили незабутню мандрівку до Кракова, відвідали королівський замок Вавель, площу Ринок-серце міста, познайомились із готичним костелом Діви Марії, а також поринули у міфічні історії вавельського дракона, який є візитівкою давнього міста Кракова.
 Пригоди продовжились у неймовірної краси соляних копальнях «Wieliczka», історія яких налічує близько семи століть. Підземні озера, унікальні каплиці, печери та величні зали із солі вразили своїми скульптурами та барельєфами. І там, на глибині десятків метрів, у найбільшій каплиці соляних копалень лунала наша «Ой у лузі червона калина», лунала гучно та непереможно, бо співаємо серцем.
  Справжню бурю емоцій та драйву відчули усі у найбільшому парку атракціонів Польщі - «Енерджіляндії».Тут можна було потрапити на атракціони, розташовані у трьох зонах: для найменших, сімейні та екстремальні. Не важко здогадатись, яку саме зону найчастіше обирали наші екстремали.
  Сповнені нових вражень та емоцій гімназисти повернулись додому. Попереду чекає тепле літечко та ще багато вражень! Дякуємо нашим захисникам, з вірою у серці!


Інші новини