Квестова гра “ПОДОРОЖУЙМО ГІМНАЗІЄЮ”

28.08.2024
 Ми впевнено йдемо до Перемоги. На цьому шляху зустрінемо ще чимало проблем, з якими вчимось боротись і перемагати.
 Період адаптації п’ятикласників є одним з найважчих періодів шкільного життя: вони переходять до нової школи, у новий клас, нові предмети та нові викладачі, збільшується обсяг і зміст навчальної програми. Війна, тривоги, відключення електроенергії… Все це впливає на емоційний стан.
 Для нашого колективу важливо, щоб кожному учневі  було комфортно та затишно. Тому вже стало традицією проведення квестової гри “ПОДОРОЖУЙМО ГІМНАЗІЄЮ”.
 Психолог Галина Возняк разом з вчителем з Основ здоров’я Гражиною Вуєк, бібліотекаркою Зоряною Саладь, офіцером поліції Андріаною Ковалишин та аніматорською групою старшокласників гімназії ознайомили майбутніх п’ятикласників з розташуванням кабінетів, відпочинковими зонами, їдальнею, буфетом, спортивним залом та роздягальнями, гардеробом, актовою залою та укриття під час тривог. На кожній стації діти виконували захоплюючі  командні завдання.
 По завершенню разом з вчителями з фізичного виховання Олегом Патласовим та Віталієм Степаняком провели спортивну естафету.
 Хочемо завірити, що діти не змінились – такі ж щирі та відкриті. З впевненістю можемо сказати: діти готові до початку навчального року.


Інші новини